1.325,00 NOK

6 månadlege betalingar

Betalingsinformasjonen din blir lagret på en sikker server for fremtidige kjøp

De mest lønnsomme grepene du kan gjøre for å få vekst i din business.

I løpet av den neste måneden kan du…

  • Få kontakt med de kundene du har drømt om for din bedrift.
  • Bygg en konto full av prospekter
  • Ha skaffet deg løpende inntekter fra fornøyde kunder

Sikre deg dette kurset før prisen øker.

Du får tilgang til kurset i ditt eget bibliotek når du logger deg inn.

Du tar kurset fra din PC eller på en app fra mobilen din.

What People Are Saying:

Etter å ha fullført kurset "det mest lønnsomme grepet du gjør i salg" har jeg merket en betydelig forbedring i mine salgsresultater. De strategiene og teknikkene jeg har lært, har hjulpet meg i kontakt med de riktige kundene, som har generert høyere inntekter for meg. Dette kurset har virkelig vist seg å være "det mest lønnsomme grepet" jeg har gjort i det siste.

Roar Skogvoll

Geir is one of the nicest and most comfortable people I have ever worked with. He is incredibly easy to relate to, knowledgeable about his subject, and not least, he does what he has told the customer he will do. If you want predictability and a good framework for booking meetings for your company, Geir is the one you should contact.

Dr. Jan Erik Christensen

Geir er utrolig god til å skape kontakt og åpne dører. Hans engasjement og evner til oppfølgning har gitt oppdrag og muligheter med nye kunder som vi ikke hadde blitt kjent med, uten hans salgshjelp.

May Linn Gjerding

Samarbeidet med Geir har gitt en lang liste over gode prospekter for vår GDPR løsning. Det har også resultert i flere gode salgsmøter. Dette har gitt oss en god basis for å bygge virksomheten fremover.

Erik Horn