Hvem er vi ?


Morten Gudmundseth
Morten Gudmundseth

Vi er to engasjerte og ivrige karer som har vært i digitaljungelen i årevis. Geir og Morten traff hverandre gjennom felles nettverk og fant fort ut at de hadde like interesser og mål. En personlig hjelper som viser vei fra der bedriften er til dit de vil. 

Nøytral rådgiver

Med Morten og Geir på lag vil du få en nøytral rådgiver som kan være med deg når du skal finne og velge hvilke systemer som kan passe i din bedrift. Med sine erfaringer, kunnskap og nettverk har de en unik kjennskap til bransjen og kan på en nøytral måte rådgi deg hvilken vei du skal ta.

Offpist, kulekjøring og trampolinesalto

Morten Kaspar Gudmundseth liker både en og utfordringer samtidig som han liker og utfordre andre til å gå nye veier. Etter over 20 år som businesscoach og trampolinecoach ønsker han nå å hjelpe andre til å gjøre bedre og tilpassede valg.

Innkjøpskompetanse og oppfølgingsspesialist

Geir har 30 års erfaring fra salg og kundeservice, og har en unik evne til å få kunden til å føle seg ivaretatt og sett. Med Geirs erfaring og kompetanse innen innkjøp av systemer og løsninger så vil du føle deg i trygge hender hele veien.

Du skal slippe å jage kunder

Vi er vi opptatt av å ikke slippe taket når kunden har funnet hvilket system de ønsker å bruke i sin bedrift. Vi ønsker å være med på reisen videre og veilede, hjelpe og gi råd. Slik vil du kunne bruke tiden på det du er god på.

Kartleggingsssamtale

For å bli kjent med kunden og avdekke deres behov, tilbyr vi en 45 minutters avdekkingssamtale. Her får vi på en fin måte kartlagt kundens behov. Det hender også det blir noen aha-opplevelser på denne reisen som kan gjøre at målet endrer seg eller spisser seg.

Ta kontakt med oss for en gratis kartleggingssamtale

Geir Bodin
Geir Bodin