Kundeanbefalinger

Les hva kundene sier 

Erik Horn

Personvernpraktiker / GDPR-Konsulent / GapSolutions AS https://gapsolutions.no

Samarbeidet med Geir har gitt en lang liste over gode prospekter for vår GDPR løsning. Det har også resultert i flere gode salgsmøter.

Dette har gitt oss en god basis for å bygge virksomheten fremover.

Jeg kan derfor varmt anbefale tjenestene Geir leverer til den som trenger møter ferdig booket med potensielle nye kunder, eller har periodevis behov for en ekstra salgsressurs.

Hogne Engdahl

Senior rådgiver/ Stratsys

"Jeg har lært Geir å kjenne som en engasjert og entusiastisk person, som inngir trygghet. Gjennom flere møter har jeg opplevd han som kontaktskapende og løsningsorientert. Jeg er glad for å kunne samarbeide videre med Geir Bodin."

Tina Hessel

Leder / Potensia method

"Geir har lært meg mye om dette nettverket og han har en stor tålmodighet i forhold til alt jeg spør om i forhold til forretnings nettverking."

https://potensiakommunikasjonskoden.com  

Siri Blindheim

Leder / Mestringspilotene

Jeg har benyttet Geir Bodin som møtebooker i et halvt års tid for treningene i retorikk og presentasjonsteknikk som jeg leverer gjennom Mestringspilotene. Det er ikke lett å komme i kontakt med de riktige beslutningstagere i ulike bedrifter. Der er Geir god å ha på laget! Han er tålmodig, hjelpsom og samvittighetsfull.