Bookingkoden

Hvordan følger jeg deg opp 

Linkedin oppstart- og nettverkshjelp

Du får en oppskrift på hvordan sette opp din profesjonelle Linkedin profil slik at du tiltrekker de du ønsker skal se den. 

Se video under, og ta kontakt dersom du ønsker en dypere innsikt eller har spørsmål om videre Linkedin aktiviteter som gir deg flere nye kontakter.

Se video

Din oversiktlige forretningsplan

En god forretningsplan kan hjelpe bedriften din å komme seg raskt forbi hindringer selv om ting ikke blir som forventet. 

Som NGAGE medlem får du verktøyene og tilgang til treninger som hjelper deg med å lage en slik plan. Her kan du laste ned planen og leses hvordan sette den opp best mulig

Last ned forretningsplan

Salgstreninger

Mange bedrifter går konkurs hvert år fordi de ikke klarer å skape interesse for sine produkter og tjenester. Det ønsker vi å gjøre noe med!

Du får treninger i hvordan:
- Selge uten å selge
- Tiltrekke deg dine beste kunder
- Kommunisere bevisst
- Skape dine beste relasjoner

Se videoer

Nøkkelen til suksess med dine presentasjoner

Som medlem får du en smart plan som gjør at du alltid er forberedt til å holde en presentasjon, enten du blir spurt om du kan holde den i en stor forsamling, i et kundemøte eller i en heis. 

Hemmeligheten ligger i å knytte ditt tilbud til hva du har levert tidligere til kundene dine, og hva de har fått igjen for å kjøpe dine produkter og tjenester. Hva ble resultatet av din leveranse sett fra kundens perspektiv.

Mennesker husker historier best, og derfor er det lurt å ha et knippe historier. På denne siden finner du oppskriften på å skrive den så du husker den og legger seg på minne til potensielle nye kunder.

.

Se video

Din Sosial Mediaplan

 

Finn din målgruppe

Det å finne de riktige kundene for dine løsninger er selve grunnpilaren i en god møtebookingsprosess.

Det er svært lønnsomt å tenke gjennom og planlegge dette på forhånd. Da vil tiden det tar å treffe riktige kunder og beslutningstagere bli kortere. Det blir det flere av salg av, fordi flere av du du møter ser nytten av dine tjenester og vil kjøpe av deg.

Det beste og enkleste er å fokusere på en målgruppe av gangen. 

Les mer her